Friday, 16 March 2012

Ilysm



Awok , Saya tak tahu mengapa . Mkin lama , Hr silih berganti , sayang saya pda awok mkin kuat dohh :)D . Terasa dunea nie milik titew jehh kan . Bhiy , maseyh bebanyak cz bg bb klips vedio untok kite dowg , Ouhhh ` terharuunya . Syg bie sesangat . Hopes clips video uhh , jdie sksi cinta kita dorang yeaa :) , b kalauu boleh syg tamauu tenggalkn b , walaupun kita jaoh , hati kita selalu dekad . B bb jnji denagn b , bb tkn cr boiyf Lenn , selain dr b , yg thu jnji bb yawww , bb hrp b punn gtoo . bb dh mula cinta & syg at b . I just wanna to say Iloveyou . Saya syg awok dr lubok hati yg dalam . B nk taww , kenapa bb sygkn biee ? Sbbb .. Tiap2 hr b selalu kata b cintakan bb.Walaupun bb Jarang membalasnya , Tetapi  b Thu , hati bb hnya untok b . , B bb harap ikatan yg kita bina niee akal kekal selamanya , Hanya ajal yg memisahkan kita , Biew . Iloveyou ,one ,two , three and more !

Thursday, 15 March 2012

bie

Salam , korang semuaaa . Hrniee , Nanie hepy sangd sebab Hati nanie Telah dimiliki . Oleh My Bie , Ouhhh ` Heppynye syeee , Tyme sye sedih mesti dea ada , Tengkiuu biee . Dea selalu amek berat psaii nanie , Dea baik :) . DEa cumil Mcm superpanda . Heee , Biee U comel lahhh :') As like Superpanda . Bie , I want to gonna married Youu , Walaupunn umor akuu mseh muda , Dan aku mula mengatall :) , Sowy yeahhh ? Bie aku nie , dea pndaii jaga akuu ? Bf kaww ade ? Soory to say lah kn , Bf kauu mesti tadew , Heee ( Bangga saidd ) .  Walaupunn kmie bru 1 hr coups , Kmie dh knai diri dan kelemahan masing2 , Dan kmie amat menyangi antara satu sama lainn .

Hanya friend akuhh sowg jyeah taww , Iaituu Amer . Dea thoe , doktor cintaa taww , Dea selalu beri nasihat dan Tips untok caplecaple niee ( Tengs Yea ) . Tyme aku gn Bhiy aku gadoo , dea owg first yg akuu bgtawww sbb dea jenis Pendengar setia lah katakannn . Heee , anw . Terima kasih kwnn :D , Back to the topic , Hrnie 1 hr Non-stop aku tak tutop lappy akuu , Nk chat ngan My husband lahhh :3 , Heee . Terima kasih kerana on99 . Mum My bhiy taww yg kita cpel ryte ? Hoho . .. Hopes dea doakn hubungan kita yea b . I loveyou bie .

Bie , Ni jnji bie . Walaupun kita jaoh di mata , Tapi hati kita tetap dekat . I wanna to married youuu .